Team

Thom

Rijder

Geboortedatum: 16-08-1999
Woonplaats: Schaijk
Nationaliteit: Nederlander
Beroep: Planner T&T Gevelreiniging
Favoriete baan: Plomion Frankrijk 

2021 zal voor Thom het tweede jaar zijn dat hij mee zal strijden om de punten bij het Wereldkampioenschap. In zijn debuut jaar wist Thom samen met Hantje van Hal een 33ste plek te behalen. Team99 stond in 2019 bij 8 van de 14 WK wedstrijden aan de start. 

Robbe

Bakkenist

Geboortedatum: 17-03-2001
Woonplaats: Izegem
Nationaliteit: Belg
Beroep: All round bouwvakker
Favoriete baan: Plomion Frankrijk

2021 zal voor Robbe zijn debuut jaar worden in het Wereldkampioenschap. Hiervoor heeft Robbe 3 seizoenen meegedraaid bij de Belgische MCLB bond. 

Roger

Roger is 31 jaar actief geweest in de zijspancross  zowel als bakkenist en als rijder en heeft vele jaren deel genomen aan het wereldkampioen schap het Europees kampioenschap en zo ook het Nederlands,Belgisch, Duits en Frans en een aantal wedstrijden voor het Engels kampioenschap.

Patrick

Patrick School zal ons team vanaf seizoen 2018 komen versterken. Patrick is woonachtig in Schaijk en zal ons gaan helpen met het klaar maken van de motor. Zowel doordeweeks in de schuur maar ook op de cross. Patrick heeft al meerdere jaren ervaring met sleutelen aan zijspannen. Wij zijn superblij dat Patrick ons team komt versterken.

Michel

Michel is al erg lang betrokken bij de zijspan crossende familie Van de Lagemaat, en is naast zijn rol als monteur als buitenstaander een rustgevend en belangrijk aanspreekpunt voor Thom maar ook voor het hele team.