Het Team

Na een succesvol 2021 gaan Team99 met Thom van de Lagemaat en Robbe de Veene samen weer de strijd aan in het seizoen 2022.

Even voorstellen: In 2022 zal zijspan Team99 aan de start verschijnen met de 20-jarige bakkenist Robbe de Veene uit Izegem België en samen met de 22-jarig Thom van de Lagemaat vormen zij één van de jongste teams dat deelneemt aan de Grand Prix wedstrijden tellend voor het wereld kampioenschap. Het plan is om in het volledige Open Nederlands Kampioenschap (ONK) en Grand Prix Kampioenschap (GP) aan de start te verschijnen. Via deze website houden we jullie op de hoogte van de prestaties van Team99.


Thom

Rijder

Geboortedatum: 16-08-1999
Woonplaats: Schaijk
Nationaliteit: Nederlander
Beroep: Planner T&T Gevelreiniging
Favoriete baan: Plomion Frankrijk 

2021 zal voor Thom het tweede jaar zijn dat hij mee zal strijden om de punten bij het Wereldkampioenschap. In zijn debuut jaar wist Thom samen met Hantje van Hal een 33ste plek te behalen. Team99 stond in 2019 bij 8 van de 14 WK wedstrijden aan de start. 


Robbe

Bakkenist

Geboortedatum: 17-03-2001
Woonplaats: Izegem
Nationaliteit: Belg
Beroep: All round bouwvakker
Favoriete baan: Plomion Frankrijk

2021 zal voor Robbe zijn debuut jaar worden in het Wereldkampioenschap. Hiervoor heeft Robbe 3 seizoenen meegedraaid bij de Belgische MCLB bond. 


Roger

Roger is 31 jaar actief geweest in de zijspancross  zowel als bakkenist en als rijder en heeft vele jaren deel genomen aan het wereldkampioenschap het Europees kampioenschap en zo ook het Nederlands, Belgisch, Duits, Frans en een aantal wedstrijden voor het Engels kampioenschap.

Patrick

Patrick is ons team vanaf seizoen 2018 komen versterken. Patrick is woonachtig in Schaijk en helpt ons met het klaar maken van de motor. Zowel doordeweeks thuis maar ook op de cross. Patrick heeft al meerdere jaren ervaring met sleutelen aan zijspannen. Wij zijn superblij met Patrick.

Jeson

Jeson is Thom zijn beste vriend vanaf de kleuterschool en altijd kind aan huis bij de familie van de Lagemaat. Daardoor bekend met de cross en sinds 2017 mee met elke wedstrijd. Hij heeft zich hierdoor ontwikkeld tot een volwaardig teamlid van Team99. Daarmee is Jeson steun en toeverlaat van Thom.

Guus

Guus is in 2021 bij Team99 gekomen. De 16-jarige Guus is zeer leergierig en heeft al veel over voor Team99. Zeker gezien zijn zeer jonge leeftijd kan hij uitgroeien tot een goede monteur. Wij hebben alle vertrouwen in Guus.