Het Team

ūüö®Team99 in 2024 aan de start met Robin K√∂nstūüö®¬†

van de Lagemaat РKönst #99

In 2024 gaan Thom van de Lagemaat en Robin Könst samen van start. Nadat Han van Hal heeft aangegeven Team99 te verlaten zijn wij blij te kunnen melden dat Team99 weer compleet is.

We zijn blij met de nieuwe stap die Robin zet en hebben er alle vertrouwen in. We verheugen ons op de trainingen van komende winter en de voorbereidingen op het nieuwe seizoen! 


Thom

Rijder

Geboortedatum: 16-08-1999
Woonplaats: Schaijk
Nationaliteit: Nederlander
Beroep: Verkoper
Favoriete baan: Plomion Frankrijk 

2023 Thom en Han van Hal gestart in het ONK en ge√ęindigd op een 8e plaats. Gestart in het Wereldkampioenschap en ge√ęindigd op een 13e plaats.

2022 Thom en Robbe de Veene gestart in het ONK en ge√ęindigd op een 7e plaats. Gestart in het Wereldkampioenschap en ge√ęindigd op een 16e plaats.

2021 Voor Thom het tweede jaar dat hij mee zal strijden om de punten bij het Wereldkampioenschap. In zijn debuut jaar wist Thom samen met Han van Hal een 33ste plek te behalen. Team99 stond in 2019 bij 8 van de 14 WK wedstrijden aan de start. 


Robin Könst

Bakkenist

Geboortedatum: 09-10-1993
Woonplaats: Mijdrecht
Nationaliteit: Nederlander
Beroep: Installatiemonteur
Favoriete baan: Lommel

De 30-jarige Robin woonachtig in Mijdrecht is sinds 2018 bakkenist. Samen met zijn broer Marco rijden ze in het Nederlands kampioenschap en maken deel uit van Braaap Team de Kwakel. Marco is aan het herstellen van een knie blessure en heeft daardoor in 2023 niet veel kunnen rijden dit heeft Robin mede doen besluiten om deze overstap te maken.


Rogér

Rog√©r is 31 jaar actief geweest in de zijspancross  zowel als bakkenist en als rijder en heeft vele jaren deel genomen aan het wereldkampioenschap het Europees kampioenschap en zo ook het Nederlands, Belgisch, Duits, Frans en een aantal wedstrijden voor het Engels kampioenschap.

Patrick

Patrick is ons team vanaf seizoen 2018 komen versterken. Patrick is woonachtig in Schaijk en helpt ons met het klaar maken van de motor. Zowel doordeweeks thuis maar ook op de cross. Patrick heeft al meerdere jaren ervaring met sleutelen aan zijspannen. Wij zijn superblij met Patrick.

Jeson

Jeson is Thom zijn beste vriend vanaf de kleuterschool en altijd kind aan huis bij de familie van de Lagemaat. Daardoor bekend met de cross en sinds 2017 mee met elke wedstrijd. Hij heeft zich hierdoor ontwikkeld tot een volwaardig teamlid van Team99. Daarmee is Jeson steun en toeverlaat van Thom.

Raymond

We zijn blij om te kunnen melden dat Raymond Kleissen Team99 als monteur met name op de wedstrijd dagen komt versterken. Raymond is een bekende in de zijspanmotorcross wereld en beschikt over de nodige ervaring. Raymond welkom bij Team99.