Het Team

ūüö®Team99 in 2023 aan de start met een bekendeūüö® 

van de Lagemaat – van Hal #99

Zoals in 2019 gaan Thom van de Lagemaat en Han van Hal in 2023 weer samen van start. Nadat Robbe heeft aangegeven Team99 te verlaten zijn wij blij te kunnen melden dat Team99 weer compleet is.

In 2019 hebben Han en Thom samen gereden in het GP debuut jaar van Thom. Doordat de GP wedstrijden veel tijd en energie in beslag nemen heeft Han aan het einde van dat seizoen besloten om te stoppen om meer tijd te kunnen besteden aan zijn priv√© en huis. Nu 3 jaar later op het moment dat Team99 op zoek was naar een nieuwe bakkenist is dit een mooi moment voor Han om zich weer volledig te focussen op de zijspancross. Wij hebben alle vertrouwen in de herenigde samenwerking tussen Thom en Han. We verheugen ons op de trainingen van komende winter en de voorbereidingen op het nieuwe seizoen! 


Thom

Rijder

Geboortedatum: 16-08-1999
Woonplaats: Schaijk
Nationaliteit: Nederlander
Beroep: Verkoper
Favoriete baan: Plomion Frankrijk 

2021 zal voor Thom het tweede jaar zijn dat hij mee zal strijden om de punten bij het Wereldkampioenschap. In zijn debuut jaar wist Thom samen met Han van Hal een 33ste plek te behalen. Team99 stond in 2019 bij 8 van de 14 WK wedstrijden aan de start. 


Han van Hal

Bakkenist

Geboortedatum: 10-08-1989
Woonplaats: Lierop
Nationaliteit: Nederlander
Beroep: Werkzaam in de Zonnepanelen
Favoriete baan: 


Rogér

Rogér is 31 jaar actief geweest in de zijspancross  zowel als bakkenist en als rijder en heeft vele jaren deel genomen aan het wereldkampioenschap het Europees kampioenschap en zo ook het Nederlands, Belgisch, Duits, Frans en een aantal wedstrijden voor het Engels kampioenschap.

Patrick

Patrick is ons team vanaf seizoen 2018 komen versterken. Patrick is woonachtig in Schaijk en helpt ons met het klaar maken van de motor. Zowel doordeweeks thuis maar ook op de cross. Patrick heeft al meerdere jaren ervaring met sleutelen aan zijspannen. Wij zijn superblij met Patrick.

Jeson

Jeson is Thom zijn beste vriend vanaf de kleuterschool en altijd kind aan huis bij de familie van de Lagemaat. Daardoor bekend met de cross en sinds 2017 mee met elke wedstrijd. Hij heeft zich hierdoor ontwikkeld tot een volwaardig teamlid van Team99. Daarmee is Jeson steun en toeverlaat van Thom.

Raymond

We zijn blij om te kunnen melden dat Raymond Kleissen Team99 als monteur met name op de wedstrijd dagen komt versterken. Raymond is een bekende in de zijspanmotorcross wereld en beschikt over de nodige ervaring. Raymond welkom bij Team99.